Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Hovězí gulášek huštěný chlebem !

0.0
Hovězí gulášek huštěný chlebem !

Potřebné ingredience

1kg hovězího zadního, 1kg cibule, sádlo, půl chleba, sladká paprika, gulášové koření, chili, pepř, sůl, majoránka, hovězí bujón, bobkový list, česnek ,knedlík.

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme maso,česnek a všechno koření. Podlijeme vodou. Chleba nadrolíme najemno a jednu polovinu chlebových drobečků (i s kůrkou ) dáme do guláše. Když je maso měkké tak přidáme zbytek chleba a necháme ho rozvařit. Pokud máte rádi pikantní guláš přidejte ještě další stroužek česneku. ( komu vadí , že jsou v guláši kousky chleba tak můžeme guláš přepasírovat tak jako jsem to udělala já. Podáváme ho s knedlíkem nebo chlebem. Přeji všem dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Atevi 16. 11. 2007, 11:47
Také zahušťuji guláš chlebem. Je to opravdu výborné. (Y) Abych se vyhnula těm kousíčkům chleba, tak si ho nejprve nakrájím na kostičky, namočím do vody a pak hodím do mixéru. Tím vznikne chlebová kašička, s kterou gulášek zahustím. Nemá to chybu. (pl)
danulka23 15. 11. 2007, 19:15
Haničko ten váš bude taky určitě lahodný (jidlo) tak si nechte zítra chutnat (Y)
Hanali 15. 11. 2007, 18:54
Danuško, dělám podobný ale bez chili a přidávám trochu drcenýho kmínu,zahušťuji jenom kůrkou. Je to mňamka, jak ho vidím, tak jsem na gulášek dostala chuť. Díky za inspiraci k zítřejšímu obědu (Y) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie