Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Maďarský gulášek

0.0
Maďarský gulášek

Potřebné ingredience

500 g hovězího masa
olej
2 středně velké cibule
2 rajčata (rajský protlak, kečup)
2 červené papriky
koření MAĎARSKÝ GULÁŠ, sůl, bujón

Příloha:
houskový knedlík
cibule

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky smícháme s trochou oleje a 1-2 lžícemi kořením na MAĎARSKÝ GULÁŠ a necháme do druhého dne odležet.

Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova. Přidáme naložené maso a dusíme a podléváme cca. 5 min. Poté přidáme na kostky nakrájená oloupaná rajčata (nebo může být rajský protlak nebo kečup) a papriky.
Maso zalijeme vodou a přidáme hovězí bujón. Vaříme cca. 45 min. a menším plameni, dokud maso nezměkne. Hotovou omáčku zahustíme moukou nebo hotovou instantní tmavou jíškou.

Podáváme s houskovým knedlíkem a posypané kolečky čerstvé cibule.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie