(recept
si oblíbilo 89 návštěvníků)
Troubový guláš
Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky 3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno 5 stroužků česneku nasekat 2 lžičky gulášového koření 3 lžičky sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 3 polévkové lžíce solamylu 2 kostky masoxu 1 rajčatový protlak sůl podle chuti 0,75 až 1 litr vody
Postup přípravy
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME
Dobrou chuť.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME
Dobrou chuť.
.
.
.
.
.
.
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chrustík
(upraveno)
20. 9. 2013, 14:10
Skvělý nápad, v té troubě! Dnes jsme měli k obědu! Docela se povedl, nějaké ingredience jsem vynechala (protlak, gul. koření) a přidala jiné (kmín, papriky, rajčata) takže jsme měli takový "maďarák" z trouby. Děkuji za inspiraci a přeji krásný podzim!
pajdulinka
(upraveno)
23. 9. 2013, 15:43
@chrustík
já tak dělám segedín,to mi tady poradily maminky a je to taky moc dobrý
Jitaku
(upraveno)
8. 7. 2013, 11:03
tak už je v troubě, jsem zvědavá
pajdulinka
(upraveno)
12. 7. 2013, 21:09
@Jitaku
tak co,chutnal vám gulášek?
Aliga
(upraveno)
2. 7. 2013, 12:40
bez práce a jedle
pajdulinka
(upraveno)
3. 7. 2013, 15:55
@Aliga
děkuji
kellystova
(upraveno)
19. 10. 2012, 11:56
Dnes byl o obědu , dělala jsem přesně podle Vás . Býl výborný Už jiný gulášek nedělám ! Moc díky za recept SUPER!
pajdulinka
(upraveno)
1. 11. 2012, 21:53
@kellystova
Tak to je bezva pochvala,děkuji moc.Jsem ráda že vám chutná
katka247
(upraveno)
13. 2. 2012, 23:29
tak jsem dodělala, musím říct, že opravdu výborná mňamka, téměř bez práce. akorát jsem zjistila, že maso jsem měla s kostí, tak po odřezání moc nezbylo, tak jsem tam nakrájela brambory a ještě jsem neměla solamyl, tak je to takový dobrý perkelt . Moc děkuji za inspiraci
pajdulinka
(upraveno)
18. 2. 2012, 20:22
@katka247
Tak jste si uědělala svůj receptík.Ty brambory se taky nepřichytly?
katka247
(upraveno)
26. 2. 2012, 11:15
@pajdulinka
vůbec se nepřichytily, a byly dobře ochucené tou paprikou. Už jsem dělala 2x, od ted jen troubový guláš, žádné stání u plotny
pajdulinka
(upraveno)
1. 3. 2012, 19:42
@katka247
já to uvařím podle vás,bude to zase změna,děkuji
vocilka
(upraveno)
10. 12. 2011, 12:18
Neuvěřitelný! Jak je možný, že se to nepřipálilo? Super, super, super! Taky už nebudu dělat jiný, díky moc za recept!!!
pajdulinka
(upraveno)
22. 12. 2011, 22:15
@vocilka
jsem ráda že jste s ním tak spokojená Přeji krásné vánoce
solim
(upraveno)
12. 11. 2011, 12:50
opravdu výborný a bez práce díky za recept
pajdulinka
(upraveno)
14. 11. 2011, 22:05
@solim
Není zač Jsem moc ráda že vám chutná
bezvamamky
(upraveno)
8. 11. 2011, 19:42
Přidala jsem jen majoránku....výborný
pajdulinka
(upraveno)
8. 11. 2011, 21:28
@bezvamamky
děkuji
PETROB
(upraveno)
6. 11. 2011, 13:37
Nic lepšího jsem snad nikdy nejedla,děkuji za recept
pajdulinka
(upraveno)
6. 11. 2011, 21:42
@PETROB
No tak to mám opravdu radost
Vlastina.K
(upraveno)
3. 10. 2011, 19:25
Ano, dělám ho už také dlouho, opravdu vynikající.Jen nedávám rajčatový protlak, tak to také zkusím. Přidávám klobásu pikantnější, trochu kari a majoránku.U nás nejoblíbenější guláš
pajdulinka
(upraveno)
3. 10. 2011, 19:44
@Vlastina.K
majpránka mě taky nenapadla a přitom jí do guláše dávám
Pami
(upraveno)
1. 10. 2011, 17:29
Já takhle dělám segedínský gul.
pajdulinka
(upraveno)
1. 10. 2011, 18:15
@Pami
to je taky dobrý nápad
savena
(upraveno)
1. 10. 2011, 8:01
já ho dělám asi rok,našla jsem ho v časopise a jiný doma už nechtěj,je výborný a vlastně bez práce
pajdulinka
(upraveno)
1. 10. 2011, 17:14
@savena
Tak to jsem ráda,já ho udělám zítra a jsem na něj zvědavá,jen mi prosím poraďte,jestli ho příkrýváte třeba alobalem,nebo ho necháváte nepřiklopený
zdenka54
(upraveno)
1. 10. 2011, 19:16
@pajdulinka
Dělám ho takhle už dlouho a přikrývám alobalem,protože nemám víko na pekáček vřele doporučuji není s tím žádná práce,vrazí se do trouby a hotovo na vepřové stačí bohatě hodina
pajdulinka
(upraveno)
1. 10. 2011, 19:50
@zdenka54
Díky,já taky nemám víko,proto se ptám na alobal.Už se těším na zítřek až ho budu dělat
Marci75
(upraveno)
1. 10. 2011, 17:26
@pajdulinka
Nepřiklopený by se asi brzy vyvařil, ne? Já bych ho přiklopila a nechala být. Já mám zítra v plánu guláš, tak ho asi zkusím. Jen bez těch ostrých ingrediencí kvůli dětem
pajdulinka
(upraveno)
2. 10. 2011, 16:36
@Marci75
Dnes jsem dělala gulášek,použila jsem králičí maso a kousek vepřového.V troubě jsem to nechala 90 min.Přidala jsem i pár foteček.Musím za sebe i rodinku řct,že to fakt nemá chybu,všichni jsme si pochutnali a ještě pochutnáme Co vy Marcelko,taky jste se do něj pustila?
Marci75
(upraveno)
8. 10. 2011, 18:12
@pajdulinka
Pavlo, nepustila. Na oběd jsme byly pozvaný k mojí mamce a následně jsem byla skoro týden v nemocnici. Ale mám v oblíbených a při nejbližší příležitosti vyzkouším, fakt mám na něj obrovskou chuť
pajdulinka
(upraveno)
8. 10. 2011, 23:35
@Marci75
no to se vám nedivím že na něj máte chuť kort po nemocniční stravě tak se brzy uzdravte