Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 89 návštěvníků)

Troubový guláš

0.0
Troubový guláš

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky 3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno 5 stroužků česneku nasekat 2 lžičky gulášového koření 3 lžičky sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 3 polévkové lžíce solamylu 2 kostky masoxu 1 rajčatový protlak sůl podle chuti 0,75 až 1 litr vody

Postup přípravy

Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME
Dobrou chuť.

.

.

.

.

.

.

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chrustík (upraveno) 20. 9. 2013, 14:10
Skvělý nápad, v té troubě! Dnes jsme měli k obědu! Docela se povedl, nějaké ingredience jsem vynechala (protlak, gul. koření) a přidala jiné (kmín, papriky, rajčata) takže jsme měli takový "maďarák" z trouby. Děkuji za inspiraci a přeji krásný podzim! (destnik) (Y) (podzim)
pajdulinka 23. 9. 2013, 15:43
@chrustík já tak dělám segedín,to mi tady poradily maminky a je to taky moc dobrý (hello)
Jitaku 8. 7. 2013, 11:03
tak už je v troubě, jsem zvědavá :-)
pajdulinka 12. 7. 2013, 21:09
@Jitaku tak co,chutnal vám gulášek?
Aliga 2. 7. 2013, 12:40
(Y) bez práce a jedle |:o) |:o) |:o)
pajdulinka 3. 7. 2013, 15:55
@Aliga děkuji (hello)
kellystova 19. 10. 2012, 11:56
Dnes byl o obědu (Y), dělala jsem přesně podle Vás (Y). Býl výborný 8o| Už jiný gulášek nedělám ! Moc díky za recept (L) (hello) SUPER! |:o)
pajdulinka 1. 11. 2012, 21:53
@kellystova Tak to je bezva pochvala,děkuji moc.Jsem ráda že vám chutná (hello)
katka247 13. 2. 2012, 23:29
tak jsem dodělala, musím říct, že opravdu výborná mňamka, téměř bez práce. (H) (F) :-D akorát jsem zjistila, že maso jsem měla s kostí, tak po odřezání moc nezbylo, tak jsem tam nakrájela brambory a ještě jsem neměla solamyl, tak je to takový dobrý perkelt |:o). Moc děkuji za inspiraci (Y)
pajdulinka 18. 2. 2012, 20:22
@katka247 Tak jste si uědělala svůj receptík.Ty brambory se taky nepřichytly? (F)
katka247 26. 2. 2012, 11:15
@pajdulinka vůbec se nepřichytily, a byly dobře ochucené tou paprikou. Už jsem dělala 2x, od ted jen troubový guláš, žádné stání u plotny (F)
pajdulinka 1. 3. 2012, 19:42
@katka247 já to uvařím podle vás,bude to zase změna,děkuji (L)
vocilka 10. 12. 2011, 12:18
Neuvěřitelný! Jak je možný, že se to nepřipálilo? :-o Super, super, super! (Y) Taky už nebudu dělat jiný, díky moc za recept!!! |:o) (hello)
pajdulinka 22. 12. 2011, 22:15
@vocilka jsem ráda že jste s ním tak spokojená (L) (L) (L) Přeji krásné vánoce (banky) (banky) (banky)
solim 12. 11. 2011, 12:50
opravdu výborný a bez práce (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)díky za recept (L) (hello)
pajdulinka 14. 11. 2011, 22:05
@solim Není zač (F)Jsem moc ráda že vám chutná (L)
bezvamamky 8. 11. 2011, 19:42
Přidala jsem jen majoránku....výborný (Y)
pajdulinka 8. 11. 2011, 21:28
@bezvamamky děkuji (F)
PETROB 6. 11. 2011, 13:37
Nic lepšího jsem snad nikdy nejedla,děkuji za recept (L)
pajdulinka 6. 11. 2011, 21:42
@PETROB No tak to mám opravdu radost (L)
Vlastina.K 3. 10. 2011, 19:25
Ano, dělám ho už také dlouho, opravdu vynikající.Jen nedávám rajčatový protlak, tak to také zkusím. Přidávám klobásu pikantnější, trochu kari a majoránku.U nás nejoblíbenější guláš :-)
pajdulinka 3. 10. 2011, 19:44
@Vlastina.K majpránka mě taky nenapadla a přitom jí do guláše dávám (F)
Pami 1. 10. 2011, 17:29
Já takhle dělám segedínský gul.
pajdulinka 1. 10. 2011, 18:15
@Pami to je taky dobrý nápad (F)
savena 1. 10. 2011, 8:01
(clamp) já ho dělám asi rok,našla jsem ho v časopise a jiný doma už nechtěj,je výborný a vlastně bez práce (Y) (Y)
pajdulinka 1. 10. 2011, 17:14
@savena Tak to jsem ráda,já ho udělám zítra a jsem na něj zvědavá,jen mi prosím poraďte,jestli ho příkrýváte třeba alobalem,nebo ho necháváte nepřiklopený (F)
zdenka54 1. 10. 2011, 19:16
@pajdulinka Dělám ho takhle už dlouho (Y) a přikrývám alobalem,protože nemám víko na pekáček ,-) vřele doporučuji |:o) není s tím žádná práce,vrazí se do trouby a hotovo |:o) na vepřové stačí bohatě hodina (F)
pajdulinka 1. 10. 2011, 19:50
@zdenka54 Díky,já taky nemám víko,proto se ptám na alobal.Už se těším na zítřek až ho budu dělat (L)
Marci75 1. 10. 2011, 17:26
@pajdulinka Nepřiklopený by se asi brzy vyvařil, ne? Já bych ho přiklopila a nechala být. (F) Já mám zítra v plánu guláš, tak ho asi zkusím. Jen bez těch ostrých ingrediencí kvůli dětem (F)
pajdulinka 2. 10. 2011, 16:36
@Marci75 Dnes jsem dělala gulášek,použila jsem králičí maso a kousek vepřového.V troubě jsem to nechala 90 min.Přidala jsem i pár foteček.Musím za sebe i rodinku řct,že to fakt nemá chybu,všichni jsme si pochutnali a ještě pochutnáme (F) Co vy Marcelko,taky jste se do něj pustila?
Marci75 8. 10. 2011, 18:12
@pajdulinka Pavlo, nepustila. Na oběd jsme byly pozvaný k mojí mamce a následně jsem byla skoro týden v nemocnici. Ale mám v oblíbených a při nejbližší příležitosti vyzkouším, fakt mám na něj obrovskou chuť ,-) (F) (hello)
pajdulinka 8. 10. 2011, 23:35
@Marci75 no to se vám nedivím že na něj máte chuť kort po nemocniční stravě :-|tak se brzy uzdravte (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie