(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
TROUBOVÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamilu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Postup přípravy
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

llaayyss
(upraveno)
19. 12. 2009, 17:58
mile maminky,tak dneska
otestoval tento receptik a udelal na obudek a musim rict,ze jsem byla prekvapena jak skvele to chutnalo -bylo to hned pryc
,jeste lepsi nez normalni gulas a hlavne je to uplne bez prace
takze pokud se nekdo rozhodne vyzkouset,preju dobre chutnani









nahlásit