Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

TROUBOVÝ GULÁŠ

0.0
TROUBOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamilu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody

Postup přípravy

Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

llaayyss 19. 12. 2009, 17:58
mile maminky,tak dneska (svatba) otestoval tento receptik a udelal na obudek a musim rict,ze jsem byla prekvapena jak skvele to chutnalo -bylo to hned pryc (zajic) (zajic) (zajic) ;-),jeste lepsi nez normalni gulas a hlavne je to uplne bez prace (Y) (Y) (Y) takze pokud se nekdo rozhodne vyzkouset,preju dobre chutnani (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie