(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
Troubový guláš

Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa hovězí nebo vepřové,nakrájet,3-4 velé cibule nakrájet na drobno,5 stroužků česneku nasekat,2 lžičky gulášové koření,3 lžičky sladké papriky,1 lžička pálivé papriky,3 polévkové lžíce solamylu,2 kostky masoxu,1 rajčatový protlak,sůl podle chuti,0,75 až 1 litr vody
Postup přípravy
podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferonky.Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáte na 250 stupnů.Pečeme hodinu až hodinu a půl když máte vepřové maso, a 1 a půl-2 hod. když máte hovězí maso.
V žádném případě neotvíráme a nemícháme a už vůbec nečumíme dovnitř:-)))
V žádném případě neotvíráme a nemícháme a už vůbec nečumíme dovnitř:-)))

dělala jsem poprvé a už jiný nedělám tento je fakt moc rychlá práce a hlavně moc výbornej guláš,můžete k tomu hous.knedlím a nebo i s chlebem:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

HLilith
(upraveno)
10. 6. 2015, 14:37
Dobrý den, včera jsem dělala Váš gulášek z hovězího krku
Dnes je úplně nejlepšíííí
Máme "línou" troubu, takže jsem pekla 3 hodiny, ale stojí to za to, masíčko se úplně rozsejpá
Recept jsem si i trochu pozměnila, nalila jsem tam celé pivo a pak doplnila vodou, bylo to tak půl napůl + přidala dost majoránky a trochu kmínu... No je to úplná báseň a ta konzistence a barvička, no úplně super
Jiný už dělat myslím nebudeme
Moc děkujeme za skvělý recept








nahlásit
chucky 1111
(upraveno)
18. 4. 2015, 13:12
Tu vodu teplou?
nahlásit
Frídička
(upraveno)
11. 3. 2012, 14:12
Dnes jsem dělala k obědu, gulášek byl výborný, všichni si šli přidat, nic nezbylo. Byla to velká dobrota bez práce
.




nahlásit
Ketrin88
(upraveno)
5. 3. 2012, 19:39
lepší guláš jsem nikdy nejedla a všem moc chutnal a bylo ho málo

nahlásit

romitka
(upraveno)
12. 1. 2012, 20:58
děkuji za jednoduchý super receptík.Mám takovej zvláštní dobrej hrnec a v něm se nic nepřipaluje,píšu to proto,že jsem měla guláš v troubě skoro 3 hodiny a bez problémů.Je to mňamka,takže díky!

nahlásit

rapro
(upraveno)
5. 1. 2012, 20:46
Tak dnes jsem vyzkoušela gulášek a opravdu nemá chybu
Určitě budu dělat častěji recept už mám vytištěný děkuji za recept






nahlásit

Nezbytné maličkosti
(upraveno)
3. 8. 2011, 14:17
















nahlásit

helca73
(upraveno)
27. 8. 2011, 22:04
@Nezbytné maličkosti
i já jsem si říkala když jsem tenhle zkusila už jiný guláš nedělám

nahlásit

weveruska
(upraveno)
22. 7. 2011, 14:11
Děkuju za super recept Heli.
Manžel je gulášomilovník a taky je to jedno z mála jídel, které ho baví vařit, ale je to vždycky na dlouho.
Kdežto s Vaším receptem to měl za chviličku a skoro bez práce.
Chuť super, akorát příště budeme muset míchat, protože i přes dodržení veškerých teplot a celého postupu se nám malinko připálil.
A ještě jsme si říkali, že ho vylepšíme kapkou piva.
Jo a byla jsem taky překvapená, že nebylo potřeba dosolovat, asi ten bujón a gulášové koření udělají svoje.
Tak díky, V.
P.S. Máte ho krásně naservírovaný, z toho množství troubových gulášů tady na MMB se nám jedině na ten Váš sbíhaly sliny.









nahlásit

helca73
(upraveno)
27. 8. 2011, 22:03
@weveruska
děkuji moc a jsem ráda že i vám moc chutnal

nahlásit

lidare
(upraveno)
12. 6. 2011, 22:18





nahlásit