Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Ostrý hovězí guláš

0.0
Ostrý hovězí guláš

Potřebné ingredience

Ingredience:
mletá lahůdková paprika 2 lžičky
cibule 400 g
rajský protlak 1 lžíce
česnek 4 stroužky
čerstvá feferonka 3 ks hovězí plec 600 g
mletý černý pepř


podle chuti:
cayenský pepř
sůl


podle potřeby:
olej

Postup přípravy

Postup přípravy receptu:
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.

Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka. Nakonec zahustíme a přidám na jemno nasekonou cibuli ,a můžeme podávat.

Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie