Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře na medu

Kuře na medu

Potřebné ingredience

3 lžíce sladké čili omáčky, 3 lžíce kečupu, 3 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu - to smíchat a povařit. Kuře, brambory, olej, česnek, zelenina dle chuti - já dávám celer, mrkev, pórek, cibuli, rajčata.

Postup přípravy

Naporcované kuře osolíme, opepříme, dáme ho do vysokého pekáče a potřeme povařenou směsí.
Přidáme nasekaný česnek, zeleninu nakrájenou na větší kousky a brambory ( malé celé,…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Padlí vojáci

Padlí vojáci

Potřebné ingredience

Brambory, těstoviny, máslo.

Postup přípravy

Brambory uvařené ve slupce nakrájet na kostičky a uvařit těstoviny ( nejlépe široké nudle ).
Na pánvi rozehřát máslo nebo sádlo a vše trochu opéct.
Lze nejprve osmahnout…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SELSKÝ GULÁŠ

SELSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

250g hovězího masa na guláš, 250g vepřového masa ( plecko ), 250g mletého masa, 250g uzeného masa, 250g točeného salámu, 250g cibule, 250g paprik ( barevné ). 125 ml zakysané smetany a 1 šašliková omáčka - to smíchat.

Postup přípravy

Po vrstvách naskládat do pekáče a přelít směsí smetany a šašlik. omáčky. NESOLIT.
Péct 2,5 - 3 hod v troubě na 180° až 200°.
Příloha: bílé pečivo, nejlépe bageta.
Je to…

Zobrazit více...

Kategorie