(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
SELSKÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
250g hovězího masa na guláš, 250g vepřového masa ( plecko ), 250g mletého masa, 250g uzeného masa, 250g točeného salámu, 250g cibule, 250g paprik ( barevné ). 125 ml zakysané smetany a 1 šašliková omáčka - to smíchat.
Postup přípravy
Po vrstvách naskládat do pekáče a přelít směsí smetany a šašlik. omáčky. NESOLIT.
Péct 2,5 - 3 hod v troubě na 180° až 200°.
Příloha: bílé pečivo, nejlépe bageta.
Je to neuvěřitelná dobrota pro ´´masožravce´´.
Péct 2,5 - 3 hod v troubě na 180° až 200°.
Příloha: bílé pečivo, nejlépe bageta.
Je to neuvěřitelná dobrota pro ´´masožravce´´.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Syry
(upraveno)
3. 2. 2010, 14:02
co je čašliková omáčka - neznám?
Lenka Sedl
(upraveno)
5. 2. 2010, 9:43
@Syry
šašlikovou omáčku koupíte hotovou ve stejné sklenici jako například kečup nebo hotovou boloňskou omáčku. Já jí kupuji v Coop diskontu. Ale určitě mají i jinde.