Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Fetuccine s tomatovou omackou a ricottou

Fetuccine s tomatovou omackou a ricottou

Potřebné ingredience

Fetuccine ( nudle 0.5 cm siroke) nejlepe cerstve,muzou by ti spagety a jine testoviny, tomatova omacka, ricotta ( italsky tvaroh), olivovy extra olej, sul.

Postup přípravy

Do varici osolene vody vlozime testoviny , cerstve testoviny varime 5-7 minut, suche testoviny , ktere mame obycejne varime dle navodu 8-10 minut. Po uvareni scedime. Na panev…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Testoviny s tunakem

Testoviny s tunakem

Potřebné ingredience

Testoviny nejlepe kratke, penne (sesekle trubky), fussili ( vrtulky), farfalle ( motylci), konzerva tunaka nejlip Rio Mare, mozzarella, grana padano ,parmezan, oliv.olej extra panensky , sul.

Postup přípravy

Do varici a osolene vody dame testoviny 1 porce cca 130 gr.varime presne , jak je vyznaceno na obalu normalne 8-10 minut.Po teto dobe testoviny precedime a vmichame do nich tunaka…

Zobrazit více...

Kategorie