VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
KOTLETA V ALOBALU
Potřebné ingredience
kotlety, klobáska, tvrdý sýr, brambory, cibule, olej a alobal
Postup přípravy
Rozložíme si na stůl průhy alobalu podle porcí, kolik chceme udělat. Na alobal dáme lžíci oleje, na to na kolečka nakrájenou klobásku, na ni položíme kotletu(naklepanou,osolenou…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Kuřecí nudličky na pórku
Potřebné ingredience
2ks kuřecích prsíček, sojóvá omáčka, cukr, sůl, pórek (mražený nebo čerstvý).
Postup přípravy
Prsíčka nakrájíme na nudličky, prudce opečeme na oleji, přidáme lžičku mletého cukru, sůl, zakapeme sójovou omáčkou, přidáme nakrájený pórek. Trošku podlijeme vodou a dusíme…