Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
KOTLETA V ALOBALU

KOTLETA V ALOBALU

Potřebné ingredience

kotlety, klobáska, tvrdý sýr, brambory, cibule, olej a alobal

Postup přípravy

Rozložíme si na stůl průhy alobalu podle porcí, kolik chceme udělat. Na alobal dáme lžíci oleje, na to na kolečka nakrájenou klobásku, na ni položíme kotletu(naklepanou,osolenou…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí nudličky na pórku

Kuřecí nudličky na pórku

Potřebné ingredience

2ks kuřecích prsíček, sojóvá omáčka, cukr, sůl, pórek (mražený nebo čerstvý).

Postup přípravy

Prsíčka nakrájíme na nudličky, prudce opečeme na oleji, přidáme lžičku mletého cukru, sůl, zakapeme sójovou omáčkou, přidáme nakrájený pórek. Trošku podlijeme vodou a dusíme…

Zobrazit více...

Kategorie