Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

KOTLETA V ALOBALU

0.0
KOTLETA V ALOBALU

Potřebné ingredience

kotlety, klobáska, tvrdý sýr, brambory, cibule, olej a alobal

Postup přípravy

Rozložíme si na stůl průhy alobalu podle porcí, kolik chceme udělat. Na alobal dáme lžíci oleje, na to na kolečka nakrájenou klobásku, na ni položíme kotletu(naklepanou,osolenou,opepřenou), na ni položíme plátek sýru, na něho syrové na kostičky nakrájené brambory, posolíme, posypeme kari kořením a zasypeme nakrájenou cibulí. Vše pečlivě zabalíme, aby se dovnitř nedostala voda. Položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme asi 1 hod. Během pečení podléváme vodou. Po upečení rozbalíme a dáme na talíř, dobrou chuť. Vše pečeno při jednom, bez velkého nádobí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

4545 21. 2. 2009, 18:46
Tak jsem dnes dělala a byl úspěch (Y) :-$ jen jsem nepodlila vodou a super :-) :-)Něco podobného dělávám v létě na gril. (hello) Zuzka
mikky.h 24. 2. 2007, 15:43
Dobrý den Dášo,tenhle recept znám jako živanskou kapsu,s tím,že místo klobásy dávám anglickou,přidávám žampiony a vůbec nepodlévám vodou!!! Do alobalu nedávám ani olej,není to třeba...Ale jinak tenhle recept dělám na velké oslavy a s úspěchem!!! (Y)
Petra+3Lumpici 13. 2. 2007, 13:41
Dobrý den,Dagmar tak jsem dnes zkoušela na oběd tento váš recept a musím říct,že je super.Příprava trochu tvrá ale potom,se to jenom naskládá,zabalí a dá do trouby.Jednoduché a moc dobré,děkuji za výtečný recpt.Mám ho již uložený.Nashle Petra (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie