Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Potřebné ingredience

1/2 kg bůčku 3 kuličky pepře 12 stroužků česneku 2 bobkové listy 1/2 lžičky kari kořeni pepř sladká mletá paprika grillovací koření worchester

Postup přípravy

Větší kus bůčku uvaříme asi hodinu s kuličkami pepře, s 5 stroužky česneku a bobkovými listy. Připravíme si marinádu ze 7 stroužků česneku utřených se solí, kari, pepře a papriky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Chillské maso

Chillské maso

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřové kýty 2 velké cibule 1 kávovou lžičku kari 1/2 kávovou lžičku sole 1/2 kávovou lžičku pepře 1/2 kávovou lžičku sladké papriky 1/2 kávovou lžičku cukru olej

Postup přípravy

Vepřovou kýtu a cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme koření,zalijeme olejem tak, aby bylo maso ponořené a promícháme. Napěchujeme do zavařovací sklenice a necháme tak 2 dny…

Zobrazit více...

Kategorie