DORTY
Zobrazit více...
Brusinkový dort
Potřebné ingredience
Upečený korpus ze 3 vajec. Na náplň: 125ml vody, 100g brusinkové Alasky, 500ml šlehačky. Na želatinovou polevu: 1/4l vody, 1 sáček červené želatiny v prášku( já jsem dala z Tesca 12g ), cukr dle chuti.
Postup přípravy
Ve vodě rozmícháme brusinkovou Alasku a lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Navrstvíme na korpus a polejeme želatinou.
DORTY
svatební dvojsrdce
Potřebné ingredience
3 korpusy ( každý z 8mi vajec ), džem, vanilkový a čokoládový krém, navrch cukrová poleva a kytičky z WI
DORTY
Oválný k diamantové svatbě
Potřebné ingredience
Potaženo hmotou ze Salka, květiny jsou z WI.
DORTY
KRÁLÍK
Potřebné ingredience
Krtkův dort podle MMB upečený v dortové formě, přízdoba z marcipánu ze Salka.