Brusinkový dort

Potřebné ingredience
Upečený korpus ze 3 vajec. Na náplň: 125ml vody, 100g brusinkové Alasky, 500ml šlehačky. Na želatinovou polevu: 1/4l vody, 1 sáček červené želatiny v prášku( já jsem dala z Tesca 12g ), cukr dle chuti.
Postup přípravy

Alasku rozmícháme ve vodě a lehce vmícháme ušlehanou šlehačku.

Upečený korpus v ráfku, můžeme 1x proříznout a potřít džemem, ale není to nutné.

Na korpus v ráfku navrstvíme náplň.

Navrch polejeme želatinou.

Dáme zatuhnout do lednice a pak sejmeme ráfek.

Dort na řezu.

Řez dortu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



























