Zobrazit přihlášovací formulář
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Medovníková chalúpka

Medovníková chalúpka

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Medový závin

Medový závin

Potřebné ingredience

Cesto: 60 dkg hladkej múky, 25 dkg práškového cukru, 10 dkg masla, 4 lyžice medu, 4 vajcia, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, postrúhaná kôra z 1 citróna, 1 čajová lyžička mletej škorice a klinčekov Plnka: 1 slivkový lekvár, 20 dkg nasekaných vlašských orechov, 20 dkg hrozienok a/alebo sušených marhúľ, 10 dkg nasekanej čokolády, mletá škorica, kandizovaná pomarančová kôra

Postup přípravy

Z uvedených prísad vymiesime cesto, ktoré necháme v chladničke 24 hodín odpočívať. Na druhý deň ho rozdelíme na 3 rovnaké časti. Z nich na pomúčenej doske vyvaľkáme asi 0,5 cm…

Zobrazit více...
DORTY
Ocinovi k narodeninám...

Ocinovi k narodeninám...

Potřebné ingredience

Korpus: 7 vajec , 150g cukru, 170g polohrubej múky, 3/4 prášku do pečiva a 7 lyžíc vriacej vody. Plnka: 250g Ricotty, 2 smotany na šľahanie, 2 stužovače šľahačky, 4 x 150 g smotanové biele jogurty , želatína v prášku, 2 vanilkové cukre, práškový cukor podľa chuti, pol konzervy ananásu, 1 konzerva jahôd, cca pol balíka piškót namočených v šťave z jahôd a ananásu, džem na potretie prekrojeného korpusu, 4 balíky plnených trubičiek (á 160g), cukrárenská poleva na čokoládové listy

Postup přípravy

Korpus: Vajcia oddelíme, z bielkov vyšľaháme sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom dohladka, pridáme vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Zľahka vmiešme sneh. Vlejeme do vymastenej…

Zobrazit více...
DORTY
Narodeninový syr...

Narodeninový syr...

Potřebné ingredience

Korpus: 7 vajec , 150g cukru, 170g polohrubej múky, 3/4 prášku do pečiva a 7 lyžíc vriacej vody. Plnka: 250g Ricotty, 2 smotany na šľahanie, 2 stužovače šľahačky, 4 x 150 g smotanové biele jogurty , želatína v prášku, 2 vanilkové cukre, práškový cukor podľa chuti, 2 kivi, 1 konzerva jahôd, cca pol balíka piškót namočených v šťave z jahôd, džem na potretie prekrojeného korpusu. Poťahová hmota a myšky z Marshmallow cukríkov.

Postup přípravy

Korpus: Vajcia oddelíme, z bielkov vyšľaháme sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom dohladka, pridáme vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Zľahka vmiešme sneh. Vlejeme do vymastenej…

Zobrazit více...
DORTY
Pre vinára...

Pre vinára...

Potřebné ingredience

...k šesťdesiatke...

Postup přípravy

...za inšpiráciu ďakujem Ivete J. (IJohny) ID 25527 a Martine J. (MacaJ) ID 4533 :-)

Zobrazit více...
DORTY
Kvetinková...

Kvetinková...

Potřebné ingredience

Korpus mramorový, naplnený krémom z Ricotty a ovocím, poťah z Marshmallow cukríkov...

Postup přípravy

...za inšpiráciu ďakujem Lucii H. (Luc2) ID 5741 z MMB SK...

Zobrazit více...
DORTY
Prvá poťahovaná...

Prvá poťahovaná...

Potřebné ingredience

...hotovou hmotou Fondant icing. Pripravená na oslavu 11-tych narodenín :-)

Kategorie