Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové ve smetanovo-hořčicové omáčce

Vepřové ve smetanovo-hořčicové omáčce

Potřebné ingredience

Vepřové plecko, brambory, steril. kukuřice, cibule, smetana ke šlehání, hořčice ( raději používám hořčicovou omáčku od hellmans ), grilovací koření, pepř, kmín, olej.

Postup přípravy

Plecko si nakrájíme na nudličky, očištěné brambory na kolečka asi tak 0,5cm široká, cibuli na tenké plátky. Vše dáme do zapékací mísy lehce vymazané olejem, přidáme kukuřici,…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře Tandoori

Kuře Tandoori

Potřebné ingredience

bílý jogurt (já použila klasik), 1 pol. lžíce koření tandoori masala, šťáva z půlky citronu, hrníček vody a kuře

Postup přípravy

Jogurt, koření, citronovou šťávu smícháme, touto směsí natřeme očištěné kuře ze všech stran a pokud nějaká směs zůstane, tak jí dáme dovnitř kuřete. Pomazané kuře vložíme na pekáč…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Bučková pomazánka

Bučková pomazánka

Potřebné ingredience

buček, sůl, pepř, kmín, koření jak kdo má rád (my dáváme grilovací), ciule, česnek, trocha vody.

Postup přípravy

Bůček nakořeníme, dáme do pekáče, posypeme hojně česnekem a cibulí (záleží také jak kdo má rád), podlijeme asi 2dcl vody a pečeme cca 2-3 hodiny podle velikosti bůčku. Kdyby se…

Zobrazit více...

Kategorie