Zobrazit přihlášovací formulář
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Potřebné ingredience

Lučina, vejce na tvrdo, pepř, cibulka, případně sůl ale není potřeba.

Postup přípravy

Vše smícháme a je hotovo...dobrou chuť :-)
Fotka hrozná ale na chuť to vliv nemá...

Zobrazit více...
POLÉVKY
Domácí gulášová

Domácí gulášová

Potřebné ingredience

cibule, kmín, rajský protlak, majoránka, brambory, mleté hovězí (žádný mix), olej, sůl, brambory, mrkev, česnek, hladká mouka, kostka maggi hovězí

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme mleté a orestujeme, přidáme majoránku, sůl, kmín a zaprášíme moukou, trošku zasmažíme. Zalijeme vodou, přidáme nakrájené brambory, a mrkev, lžíci…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
ZAVAŘENÝ ŠTRUDL

ZAVAŘENÝ ŠTRUDL

Potřebné ingredience

Jablka, třtinový cukr, skořice, vanilkový cukr, hřebíček

Postup přípravy

Oloupaná jablka zbavená jadřinců nakrajíme na kostky a dáme do hrnce vařit, nepodléváme, pustí se hodně šťávy, podle chuti osladíme, posypeme jedním sáčkem vanilkového cukru,…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
BALKÁNSKÁ BAŠTA

BALKÁNSKÁ BAŠTA

Potřebné ingredience

Brambory, cuketa, rajčata, cibule, česnek, bazalka, zakysaná smetana, balkánsky sýr, olivový olej, pepř, voda.

Postup přípravy

Brambory oloupeme nakrájíme na 8mm silná kolečka, stejně tak cibuli cuketu a rajčata (se šlupkou). Balkán nastrouháme. Vymažeme pečící misku olivovým olejem a vrstvíme brambory,…

Zobrazit více...

Kategorie