Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Těstoviny s jemnou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s jemnou rajčatovou omáčkou

Potřebné ingredience

šunka dle chuti (nebo kuřecí maso) cca 100 ml smetana nebo šlehačka cca 100 ml cca 50 ml vývaru zeleninového cibulka s natí rajčata dle chuti

Postup přípravy

Osmažím cibulku přidám šunku, na vetší kostičky rajčata, zaliji vývarem a chviličku povařím. Nakonec přidám šlehačku a kostku taveného sýra, který pouze roztavím.
Je to…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce

Krůtí prsíčka v hořčičné omáčce

Potřebné ingredience

4 ks krůtích řízků sůl, bílý mletý pepř čerstvá nebo z konzervy rajčata 2-3 lžíce hořčice 1 lžička mleté papriky olivový olej olivy (dle chuti - nemusí být) 1 ks cibule česnek petrželka 100 g sýr 30%

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 200°C (180°C na horkovzuch). Zapékací formu vymažeme, vložíme do ní rajčata i se šťávou (pokud jsou z konzervy) a trochu je pokrájíme. Cibuli a česnek…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety s pomeranči

Potřebné ingredience

300 g drobných brambor 1-2 lžičky čerstvého rozmarýnu 2 ks pomeranče 1 lžíce olivového oleje 2 ks kotlety 1 balení základu na guláš 2 lžíce medu 1 lžíce zakysané smetany nebo Ramy Cremefine zakysaného krému 400 - 500 g brokolice

Postup přípravy

Brambory rozkrájíme na poloviny a klademe řeznou stranou na vymazaný plech, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem a česnekem. V trobě pečeme asi 30 min. Z 1 pomerance vymačkáme…

Zobrazit více...

Kategorie