Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřové kotlety s pomeranči

0.0
Vepřové kotlety s pomeranči

Potřebné ingredience

300 g drobných brambor
1-2 lžičky čerstvého rozmarýnu
2 ks pomeranče
1 lžíce olivového oleje
2 ks kotlety
1 balení základu na guláš
2 lžíce medu
1 lžíce zakysané smetany nebo Ramy Cremefine zakysaného krému
400 - 500 g brokolice

Postup přípravy

Brambory rozkrájíme na poloviny a klademe řeznou stranou na vymazaný plech, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem a česnekem. V trobě pečeme asi 30 min.
Z 1 pomerance vymačkáme šťávu. Druhý pomeranč rozkrájíme na kousky. Brokolici očistíme a rozebereme na ružičky. Vaříme na skus. Olivový olej rozehřejeme na pánvi a maso z prudka opečeme. Osolíme a opepříme, poté vyjmeme a udržujeme teplé. 350 ml. vody a šťávu z pomeranče vlijeme na pánev a vmícháme gulášový základ a povaříme. Před končem přidáme 2 lžíce medu, kousky pomerančů a zakysanou smetanu a přivedeme k varu.
Podáváme s pečenýmí rozmarýnovými (nebo obyčejnými vařenými ) brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie