Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřové kotlety s kari omáčkou

0.0
Vepřové kotlety s kari omáčkou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety nebo kýta, může být i plec * pepř * olej * NA OMÁČKU: 1 vrchovatá lžíce hl. mouky * 12% smetana 200 ml * kari * šunka na kostičky * kešu oříšky * sůl * vařené vejce na ozdobu

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, opepříme, zalejeme olejem a necháme přes noc uležet.
Osmažíme je na oleji a dáme stranou (nebo 10-30 minut dusíme, dle druhu masa).
Do výpeku přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, 2 minuty povaříme, okořeníme kari, osolíme, opepříme, přidáme šunku nakrájenou na kostičky, kešu oříšky. V případě potřeby ředíme mlékem a dosolíme.
vložíme kotlety a společně prohřejem. zdobíme uvařeným vejcem
Příloha: brambory šťouchané - uvaříme brambory, slejeme vodu, přidáme plátek másla a jarní cibulku a rozšťoucháme vidličkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie