MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Mleté řízky s houbami
Potřebné ingredience
500g mletého vepřového masa, 150g strouhaného sýra, 200g hub, 2PL hr.mouky, 200 ml mléka, špetka soli a pepře,vejce a strouhanku na obalení
Postup přípravy
Z masa, sýra,drobně nasekaných hub, mouky, soli, pepře a mléka uděláme směs.Vytvarujeme 4 řízky, ty obalíme a osmažíme.
MLETÉ MASO
Zobrazit více...
Pštrosí vejce
Potřebné ingredience
500g ml.masa, olej, 1 rohlík, majoránka, 1 vejce, 3 stroužky česneku, 50 ml mléka, sůl, pepř, 2 PL hl.mouky, strouhanka,cca 5 vajec natvrdo
Postup přípravy
Rohlík nakrájíme na kostičky a necháme rozmočit v mléce,podle potřeby dolijeme.Do masa přidáme slisovaný čenek,rozmočený rohlík,1 vejce,mouku,majoránku,sůl,pepř a spojíme…