Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Italský karbenátek podle APETITA

Italský karbenátek podle APETITA

Potřebné ingredience

500g mletého vepřového masa, 50g čerstvé strouhanky, hrst strouhaného parmazánu, 2 lžíce nasekané petrželky, 1 velký stroužek česneku-utřený, sůl a pepř na dochucení, kůra z 1 biocitronu

Postup přípravy

Strouhanku zvlhčíme dvěma lžícemi studené vody, přidáme mleté maso, parmazán, petrželku, česnek a citr.kůru. Osolte, opepřete a důkladně rukama zpracujte. Vytvarujte karbanátky,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Italská sekaná

Italská sekaná

Potřebné ingredience

asi 1kg vepřové krkovice-doma umleté, 1 cibule, 2 rohlíky, 3 vejce, čerstvá petržel, bazalka, 5 stroužků česneku, mléko, sůl, pepř, trocha strouhanky, hrst strouhaného parmazánu, plátky slaniny nebo špek.

Postup přípravy

Umleté maso spojíme s nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, houskou namočenou v mléce a řádně vyždímanou, vajíčky, sýrem a bylinkami. Osolíme, opepříme. Uhňácáme šišku, podle…

Zobrazit více...

Kategorie