Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Italský karbenátek podle APETITA

0.0
Italský karbenátek podle APETITA

Potřebné ingredience

500g mletého vepřového masa, 50g čerstvé strouhanky, hrst strouhaného parmazánu, 2 lžíce nasekané petrželky, 1 velký stroužek česneku-utřený, sůl a pepř na dochucení, kůra z 1 biocitronu

Postup přípravy

Strouhanku zvlhčíme dvěma lžícemi studené vody, přidáme mleté maso, parmazán, petrželku, česnek a citr.kůru. Osolte, opepřete a důkladně rukama zpracujte. Vytvarujte karbanátky, které smažte na oleji z obou stran. Dávám ještě na 15 min.do trouby, aby byly udělané pořádně i zevnitř. Podávejte s bramborovou kaší, nebo pečenými bramborami, výborný je k tomu salát z rukoly a třešňových rajčátek. Pravá Itálie.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie