Zobrazit přihlášovací formulář
RYBY A DARY MOŘE
Losos v mandlové krustě

Losos v mandlové krustě

Potřebné ingredience

* 4 filátka z lososa, každé o váze asi 200g * 50g změklého másla * 4 lžíce krájených loupaných mandlí nebo mandlových lupínků * 4 lžíce čerstvé petrželky * 50g sýra typu ementál nebo eidam, nastrouhaného nahrubo * sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Kousky ryby ze všech stran osolte a opepřete. Zapékací formu, do které se vejdou všechna filátka vedle sebe, důkladně…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zapečené kuřecí řízky na smetaně se žampiony a šunkou

Zapečené kuřecí řízky na smetaně se žampiony a šunkou

Potřebné ingredience

4ks kuřecích prsou, 5 plátků šunky, 1 malá plechovka žampionů (nebo adekvátní množství čerstvých), cibule, smetana ke šlehání, eidam, sladká paprika, kari koření, sůl, olej, máslo

Postup přípravy

Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, pak orestujeme na oleji z každé strany, aby se maso zatáhlo a nebylo při pečení vysušené. Dáme do pekáčku na pečící papír (nebo vymažeme) a…

Zobrazit více...

Kategorie