Zobrazit přihlášovací formulář
BEZLEPKOVÁ DIETA
Jablkové řezy s pudinkem a piškoty

Jablkové řezy s pudinkem a piškoty

Potřebné ingredience

Těsto : recept na bzl. Lenčin štrůdl(Lenka H.(leliška)ID356519 - 200-250g Jizerky, 1 šlehačka, 1 vejce, 1 prášek do pečiva, kapka octa, Náplň: 600g strouhaných jablek, bzl. piškoty, skořicový cukr, 0,5l mléka, vanilkový pudink, cukr, vejce na potření, tuk na vymazání plechu

Postup přípravy

1.Těsto rozdělíme na dva díly.
2.Jeden díl rozválíme a dáme na vymazaný plech(20x30)s vyšším okrajem, poskládáme piškoty, poklademe nastrouhanými jablky a dle chuti posypeme…

Zobrazit více...

Kategorie