Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Bulharské zelí

Bulharské zelí

Potřebné ingredience

střední hlávka bílého zelí, na proužky · 1 kg vepřového masa, na kostky · 2 cibule, nadrobno · 5 větších rajčat, oloupaná, na kolečka · 4 zelené papriky, na proužky · 5 stroužků česneku · 1 lžíce červené sladké papriky · na dochucení i pálivá paprika · menší mrkev a petržel na kolečka · sádlo · sůl, mletý pepř, ( na dochucení možno přidat kostku MASOXU nebo MAGGI) · nať celeru a libečku (necháme vcelku) · hrst pokrájené natě z petrželky · hladká mouka

Postup přípravy

·Maso nakrájíme na kostky a na omastku opečeme. Přikryjeme pokličkou a ve vlastní šťávě dusíme až je maso měkké. ( Možno trochu podle potřeby podlít vodou)
·Do druhého hrnce…

Zobrazit více...

Kategorie