Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
Tousty s mzzarelou

Tousty s mzzarelou

Potřebné ingredience

Toustový chleba, máslo(nemusí být), šunka, mozzarela, vejce, mouka, strouhanka

Postup přípravy

Toustový chleba namažeme máslem (nemusíme), poklademe šunkou, mozzarelou, osolíme, případně okořeníme dle chuti a přiklopíme druhým chlebem, překrojíme na dva trojúhelníky a ty…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Zapečené bagetky

Zapečené bagetky

Potřebné ingredience

Bagetky, máslo, česnek, schwarcvaldská šunka, rukola, mozzarela, oregano

Postup přípravy

Máslo utřeme s česnekem a namažeme jím bagetky, poklademe šunkou, rukolou, mozzarelou a posypeme oreganem. Dáme zapéct a máme hotovo.

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
CHILLI CO CARNE PODLE MĚ

CHILLI CO CARNE PODLE MĚ

Potřebné ingredience

mleté maso, červené fazole v pálivé omáčce (bonduel), kukuřice (bonduel), kečup, cibule, česnek, sůl, pepř, chleba.

Postup přípravy

VELICE JEDNODUCHÉ :-) na česneku a cibulce osmahneme maso, po chvíli přidáme fazole, kukuřici, trochu kečupu, dochutíme a máme hotovo! Dobrou chuť

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
KUŘECÍ SENDVIČ

KUŘECÍ SENDVIČ

Potřebné ingredience

Toustový chleba, kuřecí prsíčka, francouzský dressing - hellmans, čínské zelí, rajče, salátový okurek, koření na maso dle chuti.

Postup přípravy

Masíčko si připravím na tenké plátky, okořením a opeču. Čínské zelí natrhám na kousky, dám na toust. chleba + rajče na plátky + okurka na kolečka, na to položím opečené masíčko,…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
PLNĚNÁ KUŘECÍ KAPSA SE SÝROVOU OMÁČKOU

PLNĚNÁ KUŘECÍ KAPSA SE SÝROVOU OMÁČKOU

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa, šunka, sýr (eidam, hermelín, niva), olivy, tavený sýr, smetana

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka rozříznu tak, abych měla velký plát, pokladu šunkou, sýry, a olivami ( na kolečka), maso překlopím a okořením (dle vaší chutí, co máte rádi), opeču z obou stran a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na myslivecký způsob... podle Babicy

Vepřové maso na myslivecký způsob... podle Babicy

Potřebné ingredience

15 dkg slaniny ( v celku)\r\nsvazek jarní cibulky\r\n6 žampionů\r\nVepřové maso ( já měla kotletku)\r\nhladká mouka, sůl, pepř\r\nsmetana 33%\r\nbrambory

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme lehce moukou a osmahneme po obou stranách. Na stejné pánvi osmahneme slaninu, nakrájenou na vetší kostičky, přidáme žampiony a…

Zobrazit více...

Kategorie