Zobrazit přihlášovací formulář
ZAVAŘENINY
Jahodovo-rebarborový džem

Jahodovo-rebarborový džem

Potřebné ingredience

50 dkg rebarbora,1 kg jahody,1 bal. želírovací cukr 3:1,1 čl kyselina citronová nebo šťávu z jednoho citronu

Postup přípravy

Rebarboru nakrájíme na prst tlusté kousky.

Odstraníme jahodovou stopku.Dáme do sítka,umyjeme, necháme odkapat všechnu vodu a roštvrtíme
Jahody a rebarboru dáme do mísy…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Rychlý švestkový koláč

Rychlý švestkový koláč

Potřebné ingredience

350 g pol.mouky,1 prášek do pečiva,1 vanilkový cukr,100g cukru krupice, 1 vejce,250ml mléka,5 lžíc oleje Drobenka: 50g másla,100g cukr moučka,100g hrubá mouka

Postup přípravy

Sypké potraviny smícháme - mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, cukr krupici a přidáme v mléku rozmíchané vajíčko a olej.

Vše dobře promícháme a nalijeme na plech …

Zobrazit více...

Kategorie