Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Selský chléb s ječmenem

Selský chléb s ječmenem

Potřebné ingredience

Porce: 1 menší bochník SUROVINY: 320g chlebové pšeničné mouky, 120g celozrnné ječné mouky, 300ml vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce sušeného rostlinného mléka, 2 lžičky třtinového cukru (very dark), 2 lžičky soli, 1 sušené droždí (7-10g), 2 lžíce dýňových semínek

Postup přípravy

Jelikož jsem slabá na ruce, tak jsem opět na těsto použila věrnou přítelkyni pekárnu. Do nádoby nalijeme vodu a olej. Pokud je to potřeba, změníme pořadí tekutin a suchých přísad…

Zobrazit více...

Kategorie