Zobrazit přihlášovací formulář
ZAVAŘENINY
Nálev na okurky  1sklenice,0,7l

Nálev na okurky 1sklenice,0,7l

Potřebné ingredience

3kuličky nového koření, 3kuličky pepře, 3-4kolečka mrkve, 3plátky cibule, 3kávové lžičky cukru, 1rovná kávová lžička soli , 1/2lžičky hořčičného semínka, 3kolečka sacharinu, kopr, 1dcl octa, láhev dolít vodou

Postup přípravy

Do sklenice naskládáme okurky,které proložíme všemi předepsanými ingrediencemi.Omyjeme okraje sklenice,uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 stupňů C.

Zobrazit více...
CUKROVÍ
LÍSKOVÉ OŘÍŠKY V TĚSTĚ

LÍSKOVÉ OŘÍŠKY V TĚSTĚ

Potřebné ingredience

250g hladké mouky
150g másla
20g cukru moučka
1 vanilkový cukr
1 žloutek

Postup přípravy

Vše smícháme,zpracujeme v hladké těsto,do kterého balíme lísková jádra.Po upečení obalíme
v moučkovém cukru.

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Potřebné ingredience

1 celý králík ,1menší majolka,1menší tatarka,1 velká kunovjanka,1 velká moravanka /nebo 2 malé/ ,
cibule ,sůl , pepř ,ocet.

Postup přípravy

Králíka uvaříme více do měkka,nakrájíme na drobno.Přidáme ocezenou zeleninu,větší kousky z
moravanky pokrájíme,dále přidáme majolku a tatarku.Pak přidáme podle chuti ,kdo jak…

Zobrazit více...

Kategorie