Tvarohovo-jablečná mlska
Potřebné ingredience
těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka\r\nnáplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko
Postup přípravy
Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.\r\nIngredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme…
Tvarohovo-jogurtová mlska - ihned pryč
Potřebné ingredience
Na velký plech: Těsto: 500 g tvarohu, 2 vajíčka, 1 pdp, 7 PL krystalového cukru, 7 PL polohrubé mouky, 7 PL oleje, 370 ml bílého jogurtu, 4 PL mléka. Poleva: 180 ml zakysané smetany, 1 vejce, vanilkový cukr, krystalový cukr podle chuti - cca 1 PL
Postup přípravy
Přísady na těsto vyšleháme, rozetřeme na plech - vyložený peč.papírem a dáme do trouby na 200°C na dobu 10 minut. Mezi tím si připravíme polevu: vyšleháme všechny určené suroviny.…
Jemná tvarohovo - vanilková buchta aneb taliánská…
Potřebné ingredience
Na malý plech: Těsto: 150g polohrubé mouky, 150g práš.cukru, ½ kypřící prášek. Náplň: 1 tvaroh, ½ balíčku hrozinek (můžou a nemusí), krystalový cukr, 1 zakysaná smetana Na polití:: 2 vejce, ½ vanilkový cukr, 50 g rozpuštěného másla, 250ml mléka
Postup přípravy
Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu.
První polovinu směsi vysypeme na plech, který vyložíme pečícím papírem.
Smícháme tvaroh, cukr podle…