Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Tvarohovo-jablečná mlska

Tvarohovo-jablečná mlska

Potřebné ingredience

těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka\r\nnáplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko

Postup přípravy

Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.\r\nIngredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Tvarohovo-jogurtová mlska - ihned pryč

Tvarohovo-jogurtová mlska - ihned pryč

Potřebné ingredience

Na velký plech: Těsto: 500 g tvarohu, 2 vajíčka, 1 pdp, 7 PL krystalového cukru, 7 PL polohrubé mouky, 7 PL oleje, 370 ml bílého jogurtu, 4 PL mléka. Poleva: 180 ml zakysané smetany, 1 vejce, vanilkový cukr, krystalový cukr podle chuti - cca 1 PL

Postup přípravy

Přísady na těsto vyšleháme, rozetřeme na plech - vyložený peč.papírem a dáme do trouby na 200°C na dobu 10 minut. Mezi tím si připravíme polevu: vyšleháme všechny určené suroviny.…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jemná tvarohovo - vanilková buchta aneb taliánská štrúdla

Jemná tvarohovo - vanilková buchta aneb taliánská…

Potřebné ingredience

Na malý plech: Těsto: 150g polohrubé mouky, 150g práš.cukru, ½ kypřící prášek. Náplň: 1 tvaroh, ½ balíčku hrozinek (můžou a nemusí), krystalový cukr, 1 zakysaná smetana Na polití:: 2 vejce, ½ vanilkový cukr, 50 g rozpuštěného másla, 250ml mléka

Postup přípravy

Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu.
První polovinu směsi vysypeme na plech, který vyložíme pečícím papírem.
Smícháme tvaroh, cukr podle…

Zobrazit více...

Kategorie