(recept
si oblíbilo 148 návštěvníků)
Tvarohovo-jablečná mlska
Potřebné ingredience
těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka
náplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko
Postup přípravy
Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
3. 9. 2016, 9:03
Dneska vyzkouším
VeruD
(upraveno)
22. 10. 2016, 12:20
@nekup to
Doufám, že chutnalo
Nadys
(upraveno)
9. 11. 2015, 12:24
jituneli
(upraveno)
2. 12. 2014, 12:10
Díky za super rychlý a výborný recept, chutnal moc
VeruD
(upraveno)
9. 11. 2015, 12:03
@jituneli
To jsem moc ráda
MAXXIK
(upraveno)
26. 10. 2014, 16:01
Výborné ,všem doma chutnalo
VeruD
(upraveno)
26. 11. 2014, 10:44
@MAXXIK
To mě těší
radka137
(upraveno)
21. 2. 2013, 19:04
Mnohokrát děkuji za super receptík. Upečeno ,snězeno. Všude chtějí receptík. Je to hlavně jednoduché a nenáročné na suroviny. Mohu jen a jen doporučit
VeruD
(upraveno)
23. 2. 2013, 20:08
@radka137
černa hora
(upraveno)
25. 11. 2012, 13:23
čučinek
(upraveno)
24. 11. 2012, 20:36
Dobrý večer Váš recept jsem vyzkoušela a všem ho může jen a jen doporučit opravdu bezva buchta děkuji za výýýýýýýýýýýborný recept nenáročný na přípravu ani na suroviny Andrea
dofik
(upraveno)
16. 11. 2012, 21:14
o víkendu určitě vyzkouším vypadá dobře
palulu
(upraveno)
7. 11. 2012, 21:30
Dnes jsem vyzkoušela vaši mlsku, je perfektní . I synovi, který buchty moc nemusí moc chutnala .Díky.
VeruD
(upraveno)
8. 11. 2012, 9:15
@palulu
To já jsem moc ráda, že Vám chutná
Jaňulka87
(upraveno)
6. 11. 2012, 16:16
Veru, buchta je výýýborná Vláčná, voňavá - určitě budu dělat častěji Všem DOPORUČUJU!!!
VeruD
(upraveno)
7. 11. 2012, 20:07
@Jaňulka87
JAKOCA
(upraveno)
4. 11. 2012, 18:22
Výbornááááááááááááá
VeruD
(upraveno)
6. 11. 2012, 9:12
@JAKOCA
Jsem moc ráda, že moc a moc chutná
silvic
(upraveno)
2. 11. 2012, 11:46
Váš recept jsem vybrala díky jednoduchosti a dostupným ingrediencím do práce- buchtu jsem připravovala s mentálně a zdravotně postiženýmii a jak u mne , tak u nich sklidila velké nadšení !!! Hned ji upeču i doma, díky !
Garpi
(upraveno)
28. 10. 2012, 20:41
Taky jsem vyzkoušela a buchta je to famózní Ke kávičce i ráno k snídani bude skvělá. Děkujeme za recept!
Ela22
(upraveno)
25. 10. 2012, 16:19
Opravdu vynikající . Pekla jsem již několikrát a rodinka si moc pochvaluje . Velké DÍKY za skvělý recept.
VeruD
(upraveno)
29. 10. 2012, 8:35
@Ela22
Nemáte vůbec zač děkovat. Jsem moc ráda, že chutná.
princesse
(upraveno)
14. 10. 2012, 16:19
Právě ochutnáno s kávičkou. Bezvadný recept, potřebovala jsem spotřebovat vaničku tvarohu, tak jsem hledala a našla! Jen jsem jeden hrnek polohrubé mouky nahradila špaldovou a moučník je skutečně luxusní. Určitě budu péct častěji. Výborný moučník.
VeruD
(upraveno)
22. 10. 2012, 18:03
@princesse
Super, že chutná.
metlicka
(upraveno)
18. 9. 2012, 10:19
Jdu na ni určitě bude moc dobrá.
Lexi
(upraveno)
18. 9. 2012, 9:01
výtečné, výtečné, výtečné
Raguella
(upraveno)
15. 9. 2012, 15:09
Dobrý den Verčo,dnes jsem upekla rodince koláč podle Vašeho receptíku a mohu jenom chválit. Je vláčný,mnamozní a též jsem ho měla vysoký jako na obrázku ,ten u nás určitě zdomácní. Děkuji za receptík a budu se k němu moc ráda vracet. Hezký podzim.
ostorka
(upraveno)
8. 9. 2012, 16:39
dnes jsem upekla a je super ,jen jsm ještě těstě před opečením potřela rozpuštěným máslem se skořicí..je skvostná
ajinkaj
(upraveno)
5. 9. 2012, 16:17
Buchta je opravdu neskutečně dobráA akorát mi přišlo na velký plech málo materiálu a to jsem dávala poctivých 250. Neměla jsem jí tak vysokou jako vy, ale i přesto byla moc moc dobrá a určitě budu péct brzy znova. Zaprášilo se po ní Dnes jsem pekla snad už po 5x, u nás teď absolutní jednička!!!rozdávám už váš recept i známým těsta dělám víc, tvarohu 3 vaničky, jablek je letos nadúroda