Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí paličky na červeném víně s tymiánem - vynikající!!!!!!

Kuřecí paličky na červeném víně s tymiánem -…

Potřebné ingredience

1 lžíce oliv. oleje, 25 g másla, 4 naporcovaná kuřecí stehna nebo cca 8 -10 paliček, 150 g malých žampionů, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 225 ml červeného vína, 500 ml kuřecího vývaru, 1 malá plechovka rajčatovéh protlaku, 2 snítky tymiánu, sůl, pepř

Postup přípravy

V hrnci rozehřejeme půlku másla a oliv. olej. Osolené a opepřené kuř. kousky na něm zprudka opečeme do zlatohněda (cca 5 minut z každé strany). Vyjmeme maso, přidáme zbytek másla…

Zobrazit více...

Kategorie