Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Focaccia z žitné mouky se sýrem a hermelínem

Focaccia z žitné mouky se sýrem a hermelínem

Potřebné ingredience

300ml teplé vody, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžička cukru, 500g žitné mouky, 1,5 lžičky soli, sušené droží nebo půl kostičky čerstvého, program TĚSTO

Postup přípravy

Vykynuté těsto rozdělte na přibližně dvě stejné části a jednu z nich vyválejte. Vyválené těsto dejte na plech vystlaný pečícím papírem a poklaďte jej kousky sýrů. Překryjte druhou…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Kynutý knedlík

Kynutý knedlík

Potřebné ingredience

300 ml mléka, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 vejce, 500 g polohrubé mouky, kvasnice, 2 starší rohlíky nakrájené na kostky

Postup přípravy

Domácí pekárnu nastavíme na program těsto. Dále nalijeme do pekárny mléko a rozklepneme do něj celé vejce. Nasypeme polovinu mouky, přidáme nakrájené rohlíky a dosypeme zbytek…

Zobrazit více...

Kategorie