Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
Skvělá večeře Plněná topinka

Skvělá večeře Plněná topinka

Potřebné ingredience

chleba , vejce , šunka nebo jakýkoliv jiný salám , eidam , olej

Postup přípravy

ukrojíme plátek chleba u kterého vyřízneme prostředek a kůrku dáme opéct na olej.Když je kůrka z jedné strany opečená obátíme a do středu vyklepneme vejce a trochu ho vidličkou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové měšce plněné zelím

vepřové měšce plněné zelím

Potřebné ingredience

vepřové maso asi 6 větších plátků,
1 kysané zelí,
20-30 dkg anglické slaniny,
sůl,
pepř,
kmín,
masový vývar,
1 šlehačka
olej

Postup přípravy

Nakrájíme si anglickou slaninu a opečeme na pánvi až je dozlatova opečená, přidáme nakrájené kysané zelí,které osolíme ,okmínujeme a přidáme podle chuti cukr,jak kdo má rád. Zelí…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Tvarohový koláč s borůvkami

Tvarohový koláč s borůvkami

Potřebné ingredience

Těsto: 300g hl. mouky,180g hery,100g ml. cukru,1 vejce
Náplň: 500g tvarohu,2 vejce,100 ml šlehačky,200 ml. cukru,2 van. cukry,1/2 citronu
Dohotovení: 200g borůvek,1 dort. želatiny

Postup přípravy

vypracujeme těsto a necháme asi 30 min. odpočinout.Pak rozválime do dort. formy a předpečeme přibližně 15 min. Tvaroh smícháme s cukry,smetanou,citr.šťávou a kůrou. Na předpečené…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Čokoládový dezert

Čokoládový dezert

Potřebné ingredience

20 dkg čokolády,
7 dkg másla,
350ml smetany ke šlehání 30%,
2 vejce ,
2 lžíce medu,

Postup přípravy

Nejprve si dáme do lednice vychladit skleničky nebo poháry.
Kastrůlek s čokoládou a máslem vložíme do vodní lázně a rozpustíme. Ušleháme šlehačku.
Vejce a med šleháme dokud…

Zobrazit více...

Kategorie