Čokoládový dezert
Potřebné ingredience
20 dkg čokolády,
7 dkg másla,
350ml smetany ke šlehání 30%,
2 vejce ,
2 lžíce medu,
Postup přípravy
Nejprve si dáme do lednice vychladit skleničky nebo poháry.
Kastrůlek s čokoládou a máslem vložíme do vodní lázně a rozpustíme. Ušleháme šlehačku.
Vejce a med šleháme dokud není hmota bílá,pak přidáme ušlehanou šlehačku a rozpuštěnou čokoládu.
Smíchanou hmotu dáme do vychlazených skleniček a dáme zpět do lednice ztuhnout. Na ozdobu můžeme dát sezamové plátky s karamelem.
Je to kalorická bomba,ale super mňamka.
Kastrůlek s čokoládou a máslem vložíme do vodní lázně a rozpustíme. Ušleháme šlehačku.
Vejce a med šleháme dokud není hmota bílá,pak přidáme ušlehanou šlehačku a rozpuštěnou čokoládu.
Smíchanou hmotu dáme do vychlazených skleniček a dáme zpět do lednice ztuhnout. Na ozdobu můžeme dát sezamové plátky s karamelem.
Je to kalorická bomba,ale super mňamka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé