(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
ČOKOLÁDOVÉ ŘEZY
Potřebné ingredience
Den předem si svařím 2 šlehačky (30%) a 2 led. kaštany - opravdu to nechám projít varem.
Postup přípravy
Piškot: 2 skl. pol. mouky, 1 skl. krup. cukru, 1/2 skl. oleje, 1 skl. vlažného mléka, 4 lížce kakaa, 1 prdopoč, 3 vejce = vše vyšlehám šlehačem a upeču. (1 skl. = asi 2 dcl)
Krém vyšlehám šlehačem na nejvyšší stupeň - chvilku to trvá.
Nakonec posypu nastouhanou Margotkou a dám ztuhnout do lednice.
Je to rychlý a výborný :-)
Krém vyšlehám šlehačem na nejvyšší stupeň - chvilku to trvá.
Nakonec posypu nastouhanou Margotkou a dám ztuhnout do lednice.
Je to rychlý a výborný :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
háčkovaná móda
(upraveno)
5. 4. 2010, 10:26
mám hotovo,je moc dobrá...zde je důkaz http://i.mimibazar.cz/s/bc/5/100405/10/e2801184.jpg
marsib
(upraveno)
14. 4. 2010, 22:23
@háčkovaná móda
Omlouvám se, ale čtu to až dnes Ale podle fotky se vám řezy povedly i bez mé rady
háčkovaná móda
(upraveno)
4. 4. 2010, 10:34
prosím vypadá to výborně,ten krém,do toho příjde ještě máslo?a nebo se vyšlehá jen ta svařená šlehačkas čokoládou? díky marcela
Ivouš007
(upraveno)
27. 7. 2009, 22:46
Taky peču tyto řezy. Jsou výýýýýýýýýborné a hlavně rychlé.
elizabetka
(upraveno)
24. 7. 2009, 15:18
prosím,proč musím šlehačku vařit den předem,nestačilo by ráno a večer upéct,a budu to šlehat až ten druhý den nebo hned po uvaření-díky
marsib
(upraveno)
24. 7. 2009, 23:57
@elizabetka
já si většinou upeču piškot večer a šlehačku taky svařím večer. Druhý den ráno šlehačku ušlehám a řezy dodělám Myslím, že je jedno jestli se to svaří večer nebo ráno, ale měla by tam být ta časová prodleva cca 10 hod., ale proč to tedy nevím
Ilonáček
(upraveno)
22. 7. 2009, 21:41
marsib
(upraveno)
24. 7. 2009, 13:42
@Ilonáček