MIMONI V BÍLO MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY:…
KYTIČKOVÝ V MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ -…
PRO MALOU ŠKOLAČKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého…
GRAMOFON SE ZPĚVAČKOU - LP
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS OŘECHOVÝ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: ananas + šťáva na korpusy
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: ganache z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTU: bílý…
MOTORKÁŘ S MOTORKOU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY KAKAOVÉ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: višně z kompotu (šťáva použita na korpusy)
GANACHE NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ…
DVOUPATROVÝ S RŮŽIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
HORNÍ KORPUS rozměr 15 x 15 cm: piškotový kávový s rozpustnou kávou CARO
SPODNÍ KORPUS rozměr 20 x 20 cm: vanilkovo-citronový
KRÉM: mascarpone + smetana 33% + jemný měkký…
HOBBIT - PÁN PRSTENŮ NA PŘÁNÍ OSLAVENKYNĚ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY…
KRTEČEK S KAMARÁDEM A PRASÁTKO PEPPA A BRÁŠKA TOM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY…
PRO MILOVNÍKA FLORBALU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g…
DINOSAUŘI PRO MÍŠU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo-čokoládovy + ořechový
KRÉM: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou
promazáno pikantní kyselkavou rybízovou marmeládou
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření…