DVOUPATROVÝ S RŮŽIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
HORNÍ KORPUS rozměr 15 x 15 cm: piškotový kávový s rozpustnou kávou CARO
SPODNÍ KORPUS rozměr 20 x 20 cm: vanilkovo-citronový
KRÉM: mascarpone + smetana 33% + jemný měkký tvaroh v kostce + slazené mléko SALKO
GANACHE: z bílé čokolády na obmazání dortů před potáhnutím fondánem
FONDÁN: bílý + žlutý
RŮŽIČKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
VÁHA MALÉHO KORPUSU: 1.225 g
VÁHA VĚTŠÍHO KORPUSU: 1.790 g
CELKOVÁ VÁHA DORTU PO SESTAVENÍ: 3.005 g
SPODNÍ KORPUS rozměr 20 x 20 cm: vanilkovo-citronový
KRÉM: mascarpone + smetana 33% + jemný měkký tvaroh v kostce + slazené mléko SALKO
GANACHE: z bílé čokolády na obmazání dortů před potáhnutím fondánem
FONDÁN: bílý + žlutý
RŮŽIČKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
VÁHA MALÉHO KORPUSU: 1.225 g
VÁHA VĚTŠÍHO KORPUSU: 1.790 g
CELKOVÁ VÁHA DORTU PO SESTAVENÍ: 3.005 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
14. 3. 2018, 9:23
Krásný, jarní barvičky ...