MEDVÍDEK PÚ PRO ANIČKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkovo-citronový
KRÉM: smetanový s mascarpone + kompotové broskve
KRÉM: bílkovo-máslový na obmazání celého dortu + dobarvení a dozdobení krému
MEDVÍDEK PÚ …
MIMONI PRO SAŠU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
ČOKOLÁDOVÝ KORPUS
KRÉM: mascarponovo-smetanový + mandarinky
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: čokoládová ganache
POTAHOVKA: z marshmallow bombonů obarvená na žluto
FIGURKY: z…
S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán…
PRO DĚDEČKA - VČELIČKY NA PLÁSTU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS OŘECHOVÝ + CAPPUCCINOVO KÁVOVÝ
KRÉM č. 1: pařížský,
KRÉM č. 2: smetanovo mascarponový s tvarohem a zakysanou smetanou
1 plechovka velká zavařených broskví
NAROZENINOVÝ S KONÍKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus: vanilkový
Krém: smetanovo tvarohový + citronová esence
Krém: smetanovo tvarohovo čokoládový + rumová esence
Jahodové pyré
Bílkovo-máslový krém na obmazání…
Š T Í R - 45. NAROZENINY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM SMETANOVÝ z mascarpone, smetany na šlehání 33% a tvarohu v kostce
KRÉM SMETANOVO ČOKOLÁDOVÝ z mascarpone, smetany na šlehání 33%, tvarohu z kostky a…
OTEVŘENÁ KNIHA 70 LET
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Piškotovo vanilkový korpus
Smetanový krém z mascarpone a smetany + broskve
Čokoládový krém z mascarpone, smetany a rozpuštěné čokolády + banány
Krém vařený bílkovo…
NAROZENINOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpusy: citronový a kakaový - vykrajované do kruhů, aby tvořily šachovnici
Krém: smetanovo mascarponový s hořkou čokoládou
čokoládová ganache + máslovo mascarponový krém na…
MEDOVÝ S KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
Medové pláty na spodní dort - 9 ks, na horní dort - 9 ks
Krém: karamelový s máslem a karamelovým neslazeným pudinkem
Krém: smetanový z 500 ml smetany na šlehání 33%
DORT PRO JUBILANTA S ČÍSLEM 40
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus ořechový
Krém pařížský čokoládový + smetanovo mascarponový
Krém na obmazání dortu: karamelový nastavený moučnou kaší
Zdobeno: karamelovým krémem a čokoládovým…