OTEVŘENÁ KNIHA 70 LET
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Piškotovo vanilkový korpus
Smetanový krém z mascarpone a smetany + broskve
Čokoládový krém z mascarpone, smetany a rozpuštěné čokolády + banány
Krém vařený bílkovo máslový na obmazání celého dortu
Marshmallow hmota na horní část dortu
Domácí mléčná hmota na vymodelování ozdůbek na dort
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4500 g
Smetanový krém z mascarpone a smetany + broskve
Čokoládový krém z mascarpone, smetany a rozpuštěné čokolády + banány
Krém vařený bílkovo máslový na obmazání celého dortu
Marshmallow hmota na horní část dortu
Domácí mléčná hmota na vymodelování ozdůbek na dort
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4500 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled ze zadní strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Tyna12
(upraveno)
9. 11. 2017, 16:45
venča
(upraveno)
3. 11. 2017, 19:56
Takovou nádheru jsem ještě neviděla.
Arěv52
(upraveno)
7. 11. 2017, 19:08
@venča
Mockrát děkuji za pochvalu, zahřeje to u srdce a dá sílu tvořit dále.
backa
(upraveno)
3. 11. 2017, 12:12
Krásná kniha