Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Krémová mrkvová polévka

Krémová mrkvová polévka

Potřebné ingredience

500 g mrkve, 2 velké brambory, cibule, tuk, kostička drůbežího bujónu, sůl, pepř, jogurt nebo kysaná smetana na ozdobu

Postup přípravy

Na tuku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, brambory a zalijeme vodou, aby byly suroviny potopené. Uvaříme s kostičkou bujónu. Pak rozmixujeme, dosolíme a opepříme. Na…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky se smetanovou omáčkou

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Potřebné ingredience

600 g hovězí roštěnky, 50 g slaniny, 1,5 dcl smetany, 2 lžíce kečupu, olej, 1 lžíce mouky, sterilované žampiony, tymián, pepř, worchestrová omáčka, sůl, vývar

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranáh opečeme. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Roštěnky vyjmeme a ke…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Skvělé kuřecí kousky

Skvělé kuřecí kousky

Potřebné ingredience

Ingredience: kuřecí prsíčka, cibule, olej, sladká sójová omáčka, kečup, šlehačka (nebo smetana), pažitka

Postup přípravy

Postup přípravy: Kuřecí maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, nebo půlkolečka a obojí zároveň dáme na pánev s olejem, dobře zakapeme sladkou sójovou omáčkou a restujeme za…

Zobrazit více...

Kategorie