Zobrazit přihlášovací formulář
MLETÉ MASO
kapustové závitky

kapustové závitky

Potřebné ingredience

kapusta balení mletého masa (cca. 500 g) 1 cibule 3 lžíce sádla 1 hrnek rýže 2 vejce sůl pepř

Postup přípravy

Očištěnou kapustu povaříme ve slané vodě asi 5 minut. Změklé velké listy rozebereme a malé listy rozsekáme do nádivky.
Nádivku připravíme následovně. Na zpěněné cibuli opečeme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Obalované hovězí plátky

Obalované hovězí plátky

Potřebné ingredience

200 g hovězí kýty (2 plátky), 50 g cibule, 1 vejce, 15 g oleje, 20 g strouhanky, mletý pepř, sůl

Postup přípravy

Hovězí plátky osolíme, okořeníme mletým pepřem. do pytlíku dám strouhanku a plátky v ní naklepeme po jednom z obou stran. Naklepané plátky obalíme v rozšlehaném vejci, opečeme z…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Jelení medailonky na šípkové omáčce

Jelení medailonky na šípkové omáčce

Potřebné ingredience

400 g jelení kýty 100 g slaniny s kůží 1 svazek kořenové zeleniny 150 ml rajčatového protlaku 3 lžičky cukru 1 lžička divokého koření 3 ks bobkového listu 1 lžička černého koření sůl 1 větší cibule 1 lžíce šípkového džemu 1-2 lžíce hladké mouky švestkový likér 1 lžíce citrónové šťávy 200-250 ml vývaru nebo červeného vína

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření, šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem…

Zobrazit více...

Kategorie