Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Jelení medailonky na šípkové omáčce

0.0
Jelení medailonky na šípkové omáčce

Potřebné ingredience

400 g jelení kýty 100 g slaniny s kůží 1 svazek kořenové zeleniny 150 ml rajčatového protlaku 3 lžičky cukru 1 lžička divokého koření 3 ks bobkového listu 1 lžička černého koření sůl 1 větší cibule 1 lžíce šípkového džemu 1-2 lžíce hladké mouky švestkový likér 1 lžíce citrónové šťávy 200-250 ml vývaru nebo červeného vína

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme nakrájenou kořennou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření, šípkový džem. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme. Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť a vložíme do omáčky a prohřejeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Markousekkk 30. 12. 2010, 16:36
díky za inspiraci (Y) (clamp)Markéta (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie