Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 34 návštěvníků)

Daňčí medailonky s brusinkovou omáčkou

0.0
Daňčí medailonky s brusinkovou omáčkou

Potřebné ingredience

kýta, svíčková, hřbet z daňka, smetana 30%, brusinková zavařenina, citronová šťáva a kůra, worchester, červené víno, světlá jíška Knorr, olej, sůl, pepř

Postup přípravy

Medailonky naklepeme, posolíme, popepříme, pokapeme worchestrem a olejem a necháme uležet cca 2 dny. Poté usmažíme jako minutky, těsně před koncem nalijeme do pánve k masu trochu vína. Dáme do tepla. Na omáčku rozvaříme brusinky ve stejném množství vody, přidáme trochu citr. kůry, rozmixujeme, přidáme smetanu a jíšku, povaříme. Dochutíme worchesterem, citr. šťávou, červ. vínem. Podáváme s opečenými brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 5. 1. 2016, 2:23
(Y) (Y)
Bylinka1 8. 2. 2009, 13:50
Tak minule jsem vytiskla a dneska dělala-z jelení panenky :-$.Bylo to moc dobré (Y) a úplně nejlepší byla ta omáčka,která se mi teda povedla udělat víc fialová :-p než máte na fotce-asi jsem nešetřila vínkem ;-) ;-) ;-).Vypadalo to na talíři pěkně (clamp).
Bylinka1 15. 1. 2009, 15:51
*-)tohle se mi taky líbí,takže taky tisknu pro inspiraci (hello)
Zdenda1 3. 1. 2008, 11:33
Zrovna mám daňčí v mrazáku a přemýšlím,co s ním,tak asi o víkendu zkusím Váš recept,vypadá to výborně (Y)
bubble 3. 1. 2008, 11:39
@Zdenda1 A taky to výborné je, já tedy zvěřinu moc nemusím, ale tohle je mňam.... (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie