(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Divoká kachna se zeleninovou omáčkou
Potřebné ingredience
divoká kachna, olivový olej, cibule, mrkev, hrášek, sůl, pepř, tmavá jíška
Postup přípravy
Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme osolené a opepřené čvrtky kachny. Kachnu vyjmeme a orestujeme na hrubé kousky nakrájenou cibuli,mrkev a hrášek. Zalijeme troškou vody a pod pokličkou dusíme. Když je maso hotové přilijeme vodu, zahustíme jíškou a podle chuti přisolíme s připepříme. Podáváme s rýží nebo se šťouchanými brambory. PS: Podle chuti nebo podle toho ce máme doma můžeme přidat i další zeleninu např. pórek.
DOBROU CHUŤ !
DOBROU CHUŤ !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé