Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

SVÍČKOVÁ ZE ZVĚŘINY

0.0
SVÍČKOVÁ ZE ZVĚŘINY

Potřebné ingredience

Maso z divočáka nebo srnky,špek,kořenová zelenina,sůl,celý pepř,bobkový list,nové koření,jalovčinky,ocet,tymián,

Postup přípravy

Maso odblaním,prošpikuji slaninou, a uvařím si mořidlo-asi na kilo masa třičtvrtě l.vody a slabě okyselim octem,přidám koření a povařím ,necháme vychladnout.Maso osolím a dáme do mořidla na dno trochu koř,zeleniny a cibule,navrch druhou polovinu a zaliji mořidlem Necháme asi 2 -4 dny ulezet v chladnu a každý den obracímePo oležení mořidlo slijeme do hrnečku a maso ze zeleninou dáme na rozpuštěné máslo a ze všech stran opečeme.Pak podliji mořidlem nebo vodou a upečeme v troubě doměkka.Štávu protřu nebo umixuji a zahostím kys,smetanou a hl,moukou.Nechám provařit a dochutíme.nechte si chutnat!

naložená zvěřina

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

elfivila P. 18. 4. 2012, 21:09
hmmm vypadá luxusně už běžim do mrazáku pro divočáka a o víkendu bude svíce (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie