Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Nudle s brambory (rychlý oběd)

0.0
Nudle s brambory (rychlý oběd)

Potřebné ingredience

1-2cibule,1/3 ze sáčku fleků(širokých nudlí),5-6 brambor(syrových nebo vařených ve slupce),30dkg gothaje nebo jiného měkkého salámu,olej,sladká paprika,masox,sůl,pepř

Postup přípravy

Na trošce oleje si osmahneme na drobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky nakrájený salám a také osmahneme.Pokud připravujeme ze syrových brambor,tak si je nakrájíme na kostky a také dáme do hrnce.Přidáme sladkou papriku,promícháme a ihned zalijeme,aby brambory byli trochu potopené.Dáme masox a dusíme než budou brambory měkké.Mezitím si uvaříme nudle a pak už jen vše promícháme a dochutíme.
Pokud připravujeme už z vařených brambor,tak po osmahlé cibuli a salámu už to vše jen smícháme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

koblizecek 26. 9. 2007, 19:43
Tohle delal muj otec.Varili to pry na Slovensku pod nazvem sifliky.
Mončjatko 26. 9. 2007, 10:54
Hodně mi to připomíná grenadýr...tak to bude dobré.... :-)
Iru.S 28. 9. 2007, 16:30
@Mončjatko Úplně poprvé jsem se s tímto receptem setkala od kamarádky také pod názvem Grenadýr a v kuchařce to bylo jako Nudle s brambory,ale je to vše na stejný způsob jen někdo k tomu může přidat třeba ještě i syrovou papriku.
alimama 26. 9. 2007, 10:00
Kombinace brambor a nudlí vypadá jako pořádná divočina - :-o - to se musí vyzkoušet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bellarose (upraveno) 28. 9. 2007, 17:25
@alimama My děláme doma jen nudle s brambory na cibulce se sladkou červenou paprikou (koření), zapečené a je to mooooooooc dobrý, chutná to i chlapům (PL)
Iru.S 28. 9. 2007, 16:33
@alimama Určitě zkuste,také jsem poprvé nevěřila a když jsem to předložila doma na stůl tak koukali divně co to na ně zkoušim,ale sklidilo to úspěch a suroviny se vždy doma najdou. :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie