Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jelen na pepri

0.0
Jelen na pepri

Potřebné ingredience

1.5 kg jeleniho masa, 2 strouzky cesneku, 3 cibule, tymian, rozmaryn, 100 ml brandy nebo vinne brandy, 100 ml olivoveho oleje, 50g speku, 1 lzice raj.protlaku, 1/2 L cerveneho vina,sul,pepr,brusinkovy kompot

Postup přípravy

Maso nakrajime na kostky,cesnek a cibuli na drobno.
Maso,cesnek,cibuli,tymian,rozmaryn,brandy a olivovy olej smichame,prikryjeme a nechame min.12 hodit marinovat v lednicce.(cim dele tim lepe)
Spek nakrajime na male kostky a osmazime.Maso vyndame z marinady a pridame ke speku a opeceme. Pridame raj.protlak opet opeceme a pridame cervene vino,zbytek marinady a prikryte varime 1 1/2 -2 hodiny.Ochutime soli a peprem a podle chuti muzeme pridat i trochu brusinkoveho kompotu.Podavame s testovinami nebo knedlikem,cervenym zelim,jedlymi kastany a pulkou hrusky (z hruskoveho kompotu) na kterou dame trochu brusinkoveho kompotu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie