Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jehněčí pečeně

0.0
Jehněčí pečeně

Potřebné ingredience

jehněčí, kefír (kefírové mléko), česnek, sůl, rozmarýn

Postup přípravy

Jehněčí maso dát do hlubší mísy, zalít kefírem a nechat 1 den v lednici odležet. Maso vyndat z kefíru, opláchnout, potřít česnekem utřeným se solí a posypat rozmarýnem. Péct v troubě, dokud maso nebude měkké.

Jehněčí maso dát do hlubší mísy, zalít kefírem a nechat 1 den v lednici odležet.

Maso od kefíru opláchnout, potřít česnekem utřeným se solí a posypat rozmarýnem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie